top of page

Kinderboeken

Deze lees- prentenboeken zijn geschreven door Marianne Seegers. Ik heb ze voorzien van kleurige dynamische illustraties.  

Dit schreef Marianne over onze samenwerking:

"Een betoverende samenwerking is ontstaan met Ingrid Friesen tijdens het werken aan kinderboek Toverlijn (verschenen oktober 2012). Wat aan de oorsprong staat van kinderboek Toverlijn is door Ingrid opgepakt, verinnerlijkt en tot grote kwalitatieve hoogtes gebracht in haar illustraties. De samenwerking is bijzonder. Eén woord is genoeg, zij tekent en vult aan waar ik het even niet zie. Ingrid is een zeer professioneel, getalenteerde illustrator die mee beweegt met de ontwikkelingen van een verhaal en goed onder tijdsdruk kan werken.

 

Het proces tot het maken van een boek kent zij tot in detail, dus ook daar heeft Ingrid een grote bijdrage geleverd in het vervolmaken van Toverlijn. Haar illustraties hebben het verhaal opgetild en kenmerken zich door dynamiek, magie, zelfbewustzijn, overtuiging en kleur. Een dierbare samenwerking, één die zeker een vervolg krijgt, dat voel ik aan alles. Want na maanden samenwerken tekent zich een duidelijke tover-lijn af aan de horizon, tussen schrijver en illustrator". 

bottom of page