Over mij

Sinds mijn afstuderen aan de Kunstacademie in

's-Hertogenbosch heb ik al vele leuke klussen mogen doen.

Zoals het schrijven en illustreren van prentenboeken en diverse educatieve opdrachten. Ik leg in persoonlijke schilderijtjes menig mijlpaal vast; geboorte, trouwen, pensioen, diploma's, verhuizen. Ook maak ik grotere schilderijen voor en over bedrijven. 

Als kind tekende ik altijd. Vaak samen met mijn zus Annemieke. Zij bedacht verhalen en ik maakte daar tekeningen bij. 'Later gaan we samen boeken maken', droomde we hardop. En dat deden we. In 2018 kwam een dik lees- en doeboek uit. 'Sproet en de straathaaien'. In opdracht van Veilig Verkeer Nederland maakte ik acht grote zoekplaten bij de verhalen van mijn zus. Op mijn portfolio vind je meer van ons samen.

 

Waar je me ook nog kan vinden is op basisscholen. Daar geef ik vanuit de Muzelinck (centrum voor de kunsten) workshops en trainingen. 
 

  

Ingrid Friesen Illustraties maakt illustraties voor allerlei toepassingen. Op deze website zijn al mijn illustratieve projecten te zien. Educatieve illustraties, educatieve methodes, geboortekaartjes,  trouwkaarten, kinderboeken, prentenboeken, lees en doeboeken, portretten, relatiegeschenken en vrij werk. 

© Ingrid Friesen